Producatori

ANPC

Info-Consumator (Autoritatea nationala pentru Protectia consumatorilor):
0800 080 999

Va recomandam Carucioare copii

Cele mai noi articole

VEZI TOT

Blog tags

Scaun auto Concord Transformer TIsofix 15-36 Scaun auto Transformer T Pro Isofix 9-36 kg Scaun auto Concord Transformer TIsofix 15-36 / Scaun auto Transformer T Pro Isofix 9-36 kg scaun auto isofix scaun auto sigur scaune auto testate adac concord scaune auto Cybex cybex aton cybex juno fix cybex solution x 2 fix concord transformer pro jane monte carlo r1 teste siguranta adac 2012 teste tcs elvetia scaune auto sigure scaun auto cybex scaun auto jane jane r1 cybex juno pallas 2 fix scaun auto pallas 2 fix pallas 2-fix cybex pallas 2-fix Scaun auto Jane Monte Carlo R1 Isofix 15-36 kg jane mont e carlo r1 monte carlo r1 scaun auto 15-36 kg cybex solution scaun testat adac scaun auto copii scaune auto copii scaun auto bun cybex pallas cybex sirona cybex pallas 2 fix concord transformer modificari cod rutier siguranta copiilor cod rutie scaune auto copii scaune auto copii obligatorii modificari cod rutier siguranta copii cod rutier modificari cod rutier 6 februarie scaune auto Scaun auto Concord Reverso i-Size 0-23 kg concord reverso scaun auto concord scaun auto concord reverso scaun auto rear facing TOP 5 Scaune auto 15-36 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC teste adac scaun auto adac Cybex Solution X2-Fix Silver Kiddy CuiserFix Pro Maxi Cosi RodiFix TOP 3 Scaune auto 9-36 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC cybex pallas 2-fix silver kiddy guardianfix pro 2 scaun premiat adac scaune auto 9-36 kg TOP 3 Scaune auto 9-18 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC cybex juno 2-fix gold kiddy phoenixfix pro 2 Cybex Pallas M-Fix Platinum 9-36 kg pallas m-fix cybex isofix cybex romania cybex platinum Scaun auto Cybex Solution Q2-Fix cybex solution q2 solution q2-fix q2-fix cybex q2-fix scaune auto isofix scaune auto premiate scaune auto rear facing magazin scaune auto cybex sirona platinum concord ultimax 2 concord ultimax 3 sirona isofix maxi cosi milofix bebe confort milofix scaune premiate adac cybex maxi cosi cybex isis scaun perna frontala cybex isis cbx Scaun auto Cybex AURA (Isis) CBX cybex aura aura scaune auto bune iSize scaune autoiSize

Oferte speciale

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic

Marca: BABYLONIA        BABYLONIA

Produs nou - toate produsele sunt noi

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic foarte usor recomandat pentru 3.5 kg – 15 kg.

More details

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@scauneautocopii.ro *24/7
FB: Scaune Auto Copii

179,00 Lei

-120,00 Lei

299,00 Lei

Anunta-ma cand scade pretul

Informatii

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic foarte usor recomandat pentru 3.5 kg – 15 kg.

Descriere Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic:

Purtati-va copilul in moduri nelimitate !

  • Wrap Tricot-Slen Organic este un sistem de purtare foarte usor fabricat din 100% fire Newlife™(fibra realizata din PET, polietilen tereftalat) recomandat in special pentru apa (piscina, mare) deoarece se usuca repede, fibra unica si certificata, facuta din sticle de plastic reciclate.
  • Wrap Tricot-Slen Organic ce cantareste foarte putin dar poate sustine aceeasi greutate ca un wrap din tricot si este la fel de flexibil ca un wrap elastic!
  • Materialul este confortabil si asigura o permisivitate a aerului foarte buna dar in acelasi timp regleaza si umiditatea astfel ca poate fi purtat in toate anotimpurile chiar si vara.
  • Gratie flexibilitatii sale wrapul este usor de montat si va va cuprinde perfect pe dvs. si pe copilul dvs.
  • Wrap Tricot-Slen Organic ce este foarte user friendly; se usuca imediat dupa ce a fost spalat si nu e nevoie sa il calcati.
  • Wrap Babylonia Tricot-Slen - un wrap fabricat in Olanda.
  • Sistem de purtare Babylonia Tricot-Slen ce vine in doua variante; Tricot-Slen Organic fabricat din 100% bumbac organic si Tricot-Slen Cool fabricat din fire Newlife™ (sticle de plastic reciclate, material PET, polietilen tereftalat).
  • Wrap Babylonia Tricot-Slen ce poate fi folosit de la nastere si va permite sa va purtati copilul in diferite pozitii. Wrapul se monteaza mereu in acelasi mod asa ca este nevoie sa stiti doar modalitatea de legare.
  • Sistem de purtare Babylonia Tricot-Slen este un sistem de tip wrap usor extensibil ceea ce il face foarte confortabil si usor de folosit.
  • Gratie tehnicii speciale in care este tesut, dezvoltat in colaborare cu producatorul nostru din Olanda, wrapul Tricot-Slen ofera un confort optim si suport perfect.
  • Ca rezultat, aceasta tehnologie unica face ca materialul sa se intinda foarte putin pe lungime dar este elastic pe latime si in diagonala.
  • Mai mult, acest Wrap Babylonia Tricot-Slen nu contine Spandex ceea ce inseamna ca bebelusul dumneavoastra va sta foarte bine prins in wrap si foarte sigur.
  • Wrapul Tricot-Slen vine intr-o singura dimensiune.
  • Sistem de purtare Babylonia Tricot-Slen este usor de folosit si usor de montat gratie flexibilitatii materialului dar si a usurintei de a face legaturile.

Vezi detalii despre Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic.

Vezi video Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic:

Babylonia - Fericiti impreuna

Un sistem de purtare Babylonia garanteaza cea mai inalta calitate, finisaje de top, confort si siguranta. Create din materiale sustenabile.

Babylonia detine o gama variata de sisteme de purtare, acum 8 modele diferite: Tricot-Slen Organic, Tricot-Slen Cool, Tri-Cotti, BB-Slen, BB-Sling, BB-Tai, BB-Sooze si SSC Flexia. Toate sunt disponibile in mai multe culori si marimi: o posibilitate pentru fiecare dorinta!

Beneficiile utilizarii unui sistem de purtare Babylonia

Purtarea bebelusului intr-un sling, un marsupiu are multe avantaje si are un efect pozitiv asupra dezoltarii fizice si emotionale a copilului.

Orice sistem de purtare Babylonia este potrivit de la nastere, insa fiecare are propriile specificatii.

Informatie si inspiratie

Babylonia face tot ce ii sta in putinta sa faca viata parintilor si a bebelusilor mai simpla si mai confortabila. Sa informeze si sa inspire parintii, dar mai ales sa le ofere ocazia de a se bucura mai mult de viata de familie.

Confort natural pentru tine si bebelusul tau

De peste 20 de ani Babylonia ofera o gama variata de produse de calitate, concentrandu-se pe grija pe care o purtam celor mici in mod natural. Brandurile Babylonia sunt: Babylonia Baby Carriers, Peppa si Bola. Toate produsele sunt create in Belgia si produse in Olanda si in ateliere specializate in India si Mexic.

Pe langa productia de sisteme de purtare, Babylonia este si distribuitor la nivel mondial al altor marci, cum ar fi: Bobux , Koeka, Pigeon, Carriwel, Ergopouch, Cuddledry. Oferind doar marci de renime, de top, se asigura ca telul final este "Confortul natural pentru tine si bebelusul tau".

Valorile Babylonia

Fericire - Bucuria neegalata spontana a celor mici ramane sursa principala de inspiratie. A incepe fiecare zi cu un zambet cu speranta de a-l da mai departe este ceea ce motiveaza Babylonia in crearea produselor si a fiecarui sistem de purtare Babylonia.

Incredere - Compania se indreapta intotdeauna catre parteneriate de succes pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu clientii. O aplecare 100% catre calitate! Parintii pot fi convinsi ca intotdeauna Babylonia va lua in calcul tot ceea ce e mai bun pentru bebelusii lor.

Responsabilitate - Confortul natural este elementul cheie al marcii Babylonia. Toate produsele sunt create in Belgia intr-un mod responsabil si corect. Se aleg intotdeauna materiale durabile si naturale, produsele fiind supuse celor mai riguroase testari de calitate inainte de a fi introduse pe piata.

https://www.babylonia.eu/en

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic foarte usor recomandat pentru 3.5 kg – 15 kg.

Path: > > Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot Slen Organic