Producatori

ANPC

Info-Consumator (Autoritatea nationala pentru Protectia consumatorilor):
0800 080 999

Va recomandam Carucioare copii

Cele mai noi articole

VEZI TOT

Blog tags

Scaun auto Concord Transformer TIsofix 15-36 Scaun auto Transformer T Pro Isofix 9-36 kg Scaun auto Concord Transformer TIsofix 15-36 / Scaun auto Transformer T Pro Isofix 9-36 kg scaun auto isofix scaun auto sigur scaune auto testate adac concord scaune auto Cybex cybex aton cybex juno fix cybex solution x 2 fix concord transformer pro jane monte carlo r1 teste siguranta adac 2012 teste tcs elvetia scaune auto sigure scaun auto cybex scaun auto jane jane r1 cybex juno pallas 2 fix scaun auto pallas 2 fix pallas 2-fix cybex pallas 2-fix Scaun auto Jane Monte Carlo R1 Isofix 15-36 kg jane mont e carlo r1 monte carlo r1 scaun auto 15-36 kg cybex solution scaun testat adac scaun auto copii scaune auto copii scaun auto bun cybex pallas cybex sirona cybex pallas 2 fix concord transformer modificari cod rutier siguranta copiilor cod rutie scaune auto copii scaune auto copii obligatorii modificari cod rutier siguranta copii cod rutier modificari cod rutier 6 februarie scaune auto Scaun auto Concord Reverso i-Size 0-23 kg concord reverso scaun auto concord scaun auto concord reverso scaun auto rear facing TOP 5 Scaune auto 15-36 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC teste adac scaun auto adac Cybex Solution X2-Fix Silver Kiddy CuiserFix Pro Maxi Cosi RodiFix TOP 3 Scaune auto 9-36 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC cybex pallas 2-fix silver kiddy guardianfix pro 2 scaun premiat adac scaune auto 9-36 kg TOP 3 Scaune auto 9-18 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC cybex juno 2-fix gold kiddy phoenixfix pro 2 Cybex Pallas M-Fix Platinum 9-36 kg pallas m-fix cybex isofix cybex romania cybex platinum Scaun auto Cybex Solution Q2-Fix cybex solution q2 solution q2-fix q2-fix cybex q2-fix scaune auto isofix scaune auto premiate scaune auto rear facing magazin scaune auto cybex sirona platinum concord ultimax 2 concord ultimax 3 sirona isofix maxi cosi milofix bebe confort milofix scaune premiate adac cybex maxi cosi cybex isis scaun perna frontala cybex isis cbx Scaun auto Cybex AURA (Isis) CBX cybex aura aura scaune auto bune iSize scaune autoiSize

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Marsupiu Ergobaby Aerloom Lavender Sky

Marca: ERGOBABY        ERGOBABY

Produs nou - toate produsele sunt noi

Marsupiu Aerloom Ergobaby ideal pentru parintii aventurosi aflati intr-o continua miscare, oferind confort desavarsit si libertate.

More details

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@scauneautocopii.ro *24/7
FB: Scaune Auto Copii

1 279,00 Lei

Anunta-ma cand scade pretul

Fisa tehnica

Greutate produs1.16 kg
Garantie24 luni
Produs recomandat de la0 luni

Informatii

Marsupiu Ergobaby Aerloom

Marsupiu Aerloom Ergobaby EDITIE LIMITATA - conceput pentru miscarea si dinamismul fiecarei zile, marsupiul AERLOOM reprezinta un concept unic in redefinirea confortului.

Structura ultra-usoara, unica, a materialului FormaKnit ™, permite circularea constanta a fluxului de aer, oferind o senzatie incredibil de placuta, in timpul purtarii.

Fabricat din poliester reciclat post-consum, Aerloom este creat cu atentie si grija, pentru mediul inconjurator.

Fiecare culoare a acestui model este limitata la un lot de productie. Dupa ce aceasta se epuizeaza, nu va mai fi disponibila.

CE ESTE atat de SPECIAL la AERLOOM?

Marsupiu ergonomic realizat dintr-o tesatura inovatoare FormaKnit, designul fara cusaturi al Aerloom creeaza un suport unic, usor, respirabil, care se adapteaza perfect tuturor contururilor corpului, oferind o potrivire personalizata si sustinere adecvata atat pentru dvs., cat si pentru bebelus.

Marsupiu Aerloom Ergobaby ideal pentru parintii aventurosi aflati intr-o continua miscare, oferind confort desavarsit si libertate actiunilor de zi cu zi, in timpul purtarii bebelusului.



Detalii Marsupiu Ergobaby Aerloom:



  • Bretele curbate si suport lombar.
  • Marsupiu ergonomic in toate pozitiile, pozitia M.   
  • Usor de reglat si ajustat.   
  • Usor si compact.   
  • Structura permeabila la aer.   
  • Buzunar cu fermoar pentru accesorii.

Sistem de purtare premiat, inovator si durabil

Purtarea in sling sau marsupiu este cel mai frumos si mai sanatos lucru pe care il poti face pentru copilul tau. Inca de la nastere, micutul tau este leganat in siguranta si iti poate simti bataile inimii, respiratia si se bucura de mirosul tau. Nimic nu este mai linistitor si mai orientat spre nevoi, oferind in acelasi timp atat de multe ore minunate de imbratisare cu mama si tata.
Un viitor mai bun - pentru bebelusul tau si pentru planeta.

Doriti sa cumparati un marsupiu durabil, ecologic, care combina confortul maxim si un design unic in acelasi timp? Atunci acest Marsupiu Aerloom Ergobaby este cel mai bun marsupiu Ergobaby pentru tine. Tesatura inovatoare FormaKnit este realizata din fire de poliester reciclate (certificat de Global Recycled Standard). Aceasta inseamna ca aproximativ 26 de sticle de apa din plastic (inclusiv capacul) sunt reciclate. Cataramele si glisoarele sunt certificate Bluesign®, ceea ce inseamna ca au fost produse sub apa, in conditii de economisire a energiei si genereaza emisii in aer deosebit de scazute. In plus, Aeroloom ofera stadiul actual al standardelor ergonomice.


Ergobaby Aerloom - Un marsupiu care creste odata cu bebelusul tau

Cel mai inovator marsupiu ergonomic al nostru, Aeroloom, este, de asemenea, conceput pentru a creste odata cu bebelusul tau, de la nastere (3,2 kg) pana cand micutul tau a devenit un copil independent (15,9 kg). Facut sa se miste, sa se intinda si sa se potriveasca cu viata ta de zi cu zi, acest suport de transport, primul de acest fel, redefineste confortul. Ultra-usoara, cu flux de aer incorporat si construita din material FormaKnit™ pentru o potrivire perfecta.

CE ESTE FORMAKNIT™?

Acest design inovator, fara cusaturi, redefineste confortul prin intindere si modelare pentru a se potrivi contururilor unice ale corpului tau, creand o potrivire personalizata si de sustinere atat pentru tine, cat si pentru copilul tau.

Marsupiu ergonomic Ergobaby - primul care a aplicat acest design inovator unui marsupiu.

O amprenta de carbon mai usoara

Grija pentru copiii tai si grija pentru planeta merg mana in mana. De aceea, Aerloom este produs cu fire de poliester reciclate post-consum (certificat de Global Recycled Standard). Este fabricat în cantitati mici pentru a evita excesul de inventar si fiecare transportator ajunge într-o cutie de expeditor reciclabila; nu este nevoie de ambalaj suplimentar.

Marsupiu Aerloom Ergobaby - Confort ergonomic

Indiferent de varsta pe care o are bebelusul tau, acesta va sta intotdeauna in Aeroloom in pozitia ergonomica de ghemuit. Dar ne-am gandit si la parinte si ingrijitor: suportul lombar de pe centura din talie ofera un plus de confort la purtare, curelele de umar usor curbate se adapteaza flexibil la forma corpului tau - spatele tau va fi recunoscator. Alaptarea in marsupiu este, de asemenea, simpla cu Aeroloom. Geanta mica pentru marsupiu ofera si spatiu pentru telefonul mobil, chei etc.
Lejer ca o pana, respirabil si fara sudura, ca si cum ar fi fost dintr-o singura bucata

Aeroloom-ul are o potrivire perfecta si este realizat ca dintr-o singura bucata de material datorita panourilor din plasa din tricot integrate perfect. Captuseala interioara de pe centura de talie si panoul din spate este din bumbac dragalas (certificat Oeko-Tex Standard 100). Este moale si neted si respirabil, motiv pentru care il poti purta extrem de bine si sub jacheta - pentru libertate optima de miscare in toate anotimpurile (din pacate, husele Ergobaby de iarna si de ploaie nu se potrivesc). Tesatura usoara asigura o circulatie optima a aerului in zilele caniculare. Si cu doar 660 de grame se potriveste cu usurinta in orice geanta de schimb.


FormaKnit: material special, aspect special

Marsupiul Aeroloom este, de asemenea, finisat dintr-o singura bucata pe masinile de tricotat high-tech. Ergobaby este primul producator care a folosit aceasta tehnologie pentru a produce marsupiu - creand gradiente de culoare limitate, unice. In plus, zonele functionale fara sudura sunt incorporate in panoul din spate al marsupiului, facand marsupiu Aeroloom respirabil, elastic si de sustinere.



Ce face acest Marsupiu Aerloom Ergobaby atat de special?

Combina in mod unic multe caracteristici excelente care il fac unul dintre cele mai bune marsupiu din gama Ergobaby. Este un marsupiu ecologic, durabil, ergonomic, care ofera tot ce are de oferit cea mai recenta tehnologie de marsupiu si arata, de asemenea, elegant si stilat.


La ce varsta poate fi purtat copilul meu intr-un marsupiu Ergobaby Aeroloom?

Iti poti purta copilul intr-un marsupiu Aeroloom de la nastere pana cand cantareste peste 15 kg.


Ce pozitii de transport ofera marsupiu Aeroloom?

Iti poti purta bebelusul in trei moduri diferite: purtarea bebelusului in interior, in exterior si in spate.


Pot sa alaptez la san/piept in marsupiu?

Absolut. Puteti alapta/ alaptati cu un transportator Aeroloom.


Modalitati de purtare Marsupiu Ergobaby Aerloom:

  • In fata cu fata spre purtator - Incepand de la nastere.
  • In fata cu fata spre sensul de mers - Incepand ~5 luni+.
  • In fata cu spatele spre sensul de mers - Incepand ~5 luni+.
  • In spate - Incepand cu ~6 luni+.

Pentru nou-nascutul dvs., treceti panoul din spate o data prin chinga din partea din fata a centurii de talie. Acest lucru scurteaza panoul si ingusteaza bara. In acest fel, nou-nascutul tau este sustinut optim la cap, spate, solduri si picioare.



Certificari Marsupiu Ergobaby Aerloom:

  • International Hip Dysplazia Institute.
  • Marsupiu ergonomic, certificat si recomandat de: AGR, Forum Gesunder Rucken, BDR.
  • IF DESIGN AWARD 2021.
  • GreenGood Design Award.

Detalii tehnice Marsupiu Ergobaby Aerloom:

  • Greutate (kg): 1.16.
  • Varsta: 0 luni+.
  • Perioada purtare copil: 0 - 3 ani.
  • Producator: Ergobaby.
  • Compozitie: Knit: 87% Polyester reciclat (GRS-Certified), 13% Nylon, Centura de corp: 100% bumbac (OEKO-TEX Standard 100 certified), Bluesign® pentru catarame certificate.
  • Spalare la masina: 30°.
  • Lungime spate: 38 cm.
  • Greutate maxima suportata (kg): 20.4.
  • Model: Marsupiu.
  • Pozitie purtare: 4.
  • Centuri umeri: 61 - 112 cm.
  • Tip Produs: Fara Suport.
  • Centura talie: 66 - 140 cm.
  • Latime sezut: 38 cm.
  • Garantie (luni): 24.

Vezi detalii despre Marsupiu Ergobaby Aerloom pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Marsupiu Ergobaby Aerloom.

VEZI VIDEO Marsupiu Ergobaby Aerloom:

ERGOBABY - Construim comunități globale de părinți încrezători cu produse inovatoare, ergonomice pentru copii, care permit și încurajează legătura.


Totul a început cu o idee simplă

În 2002, o mamă care locuia în Maui nu era mulțumită de opțiunile de purtare a bebelușilor pe care le avea la dispoziție. Căutând să-și țină noul fiu aproape de corp, ea a încercat mai multe suporturi diferite, dintre care unele au funcționat destul de bine, dar nimic care să-i satisfacă nevoile de confort și ergonomie.

Cu experiență în design, ea și-a propus să creeze ceva confortabil și ușor de folosit pentru părinți. Pornind de la dragostea unui părinte pentru copilul ei și de dorința ei de a-l ține aproape, a luat naștere designul ergonomic și confortabil al marsupiilor Ergobaby.

Cu acel design unic, Karin Frost a revoluționat modul în care purtăm bebelușii. Designul ei soft structurat carrier (SSC) a devenit standardul de aur. Marsupiile noastre vă oferă libertatea de a vă bucura de aventurile mari și mici ale vieții, totul în timp ce ține copilul aproape.

Marsupiile Ergobaby sunt proiectate ergonomic pentru a-ți legăna copilul într-o poziție naturală și pentru a distribui uniform greutatea copilului între șolduri și umeri. Marsupiile Ergobaby ofera cel mai bun echilibru intre confort și ergonomie, permițându-vă să vă transportați bebelușul de la primele zile până la copilul mic (12-45 lbs).*

Cu peste 30 de marsupii din cinci categorii diferite - Original, Omni, All Position 360, Cool Air Mesh și Adapt (nu este nevoie de inserție!), plus Swaddlers pentru nou-născuți, Ergobaby este o companie lider, premium, de produse pentru copii, care creează soluții inovatoare, pentru a satisface nevoile părinților de astăzi.

Ergobaby are sediul în Los Angeles și este vândut prin peste 700 de retaileri, în Statele Unite și în peste 50 de țări la nivel internațional.

Dragostea continuă cu Ergobaby.

https://ergobaby.eu/



Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Marsupiu Ergobaby Aerloom Lavender Sky

Marsupiu Ergobaby Aerloom Lavender Sky

Marsupiu Aerloom Ergobaby ideal pentru parintii aventurosi aflati intr-o continua miscare, oferind confort desavarsit si libertate.

Path: > > Marsupiu Ergobaby Aerloom Lavender Sky

Accessories