Producatori

ANPC

Info-Consumator (Autoritatea nationala pentru Protectia consumatorilor):
0800 080 999

Va recomandam Carucioare copii

Cele mai noi articole

VEZI TOT

Blog tags

Scaun auto Concord Transformer TIsofix 15-36 Scaun auto Transformer T Pro Isofix 9-36 kg Scaun auto Concord Transformer TIsofix 15-36 / Scaun auto Transformer T Pro Isofix 9-36 kg scaun auto isofix scaun auto sigur scaune auto testate adac concord scaune auto Cybex cybex aton cybex juno fix cybex solution x 2 fix concord transformer pro jane monte carlo r1 teste siguranta adac 2012 teste tcs elvetia scaune auto sigure scaun auto cybex scaun auto jane jane r1 cybex juno pallas 2 fix scaun auto pallas 2 fix pallas 2-fix cybex pallas 2-fix Scaun auto Jane Monte Carlo R1 Isofix 15-36 kg jane mont e carlo r1 monte carlo r1 scaun auto 15-36 kg cybex solution scaun testat adac scaun auto copii scaune auto copii scaun auto bun cybex pallas cybex sirona cybex pallas 2 fix concord transformer modificari cod rutier siguranta copiilor cod rutie scaune auto copii scaune auto copii obligatorii modificari cod rutier siguranta copii cod rutier modificari cod rutier 6 februarie scaune auto Scaun auto Concord Reverso i-Size 0-23 kg concord reverso scaun auto concord scaun auto concord reverso scaun auto rear facing TOP 5 Scaune auto 15-36 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC teste adac scaun auto adac Cybex Solution X2-Fix Silver Kiddy CuiserFix Pro Maxi Cosi RodiFix TOP 3 Scaune auto 9-36 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC cybex pallas 2-fix silver kiddy guardianfix pro 2 scaun premiat adac scaune auto 9-36 kg TOP 3 Scaune auto 9-18 kg cu cele mai bune calificative la testele de siguranta ADAC cybex juno 2-fix gold kiddy phoenixfix pro 2 Cybex Pallas M-Fix Platinum 9-36 kg pallas m-fix cybex isofix cybex romania cybex platinum Scaun auto Cybex Solution Q2-Fix cybex solution q2 solution q2-fix q2-fix cybex q2-fix scaune auto isofix scaune auto premiate scaune auto rear facing magazin scaune auto cybex sirona platinum concord ultimax 2 concord ultimax 3 sirona isofix maxi cosi milofix bebe confort milofix scaune premiate adac cybex maxi cosi cybex isis scaun perna frontala cybex isis cbx Scaun auto Cybex AURA (Isis) CBX cybex aura aura scaune auto bune iSize scaune autoiSize

Oferte speciale

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Protectie pentru bancheta sau scaun auto Recaro

89230330070

Marca: RECARO        RECARO

Produs nou - toate produsele sunt noi

Îți protejăm copilul, dar ne gândim și la alte lucruri, cum ar fi interiorul mașinii. Protectie bancheta auto Recaro ce poate fi legata cu ușurință de tetiera scaunelor din față cu propriile panglici.

More details

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@scauneautocopii.ro *24/7
FB: Scaune Auto Copii

147,00 Lei

Anunta-ma cand scade pretul

Informatii

Protectie pentru bancheta sau scaun auto Recaro

IN CAZUL PRODUSELOR RECARO CONTACTEAZA-NE PENTRU TERMEN LIVRARE/VERIFICARE STOC.

Îți protejăm copilul, dar ne gândim și la alte lucruri, cum ar fi interiorul mașinii. Protectie bancheta auto Recaro ce poate fi legata cu ușurință de tetiera scaunelor din față cu propriile panglici.

Caracteristici Protectie pentru bancheta sau scaun auto Recaro:

Dacă se murdărește de urmele de pantofi pentru copii, se cu o cârpă umedă.

Protectie bancheta auto Recaro ce poate fi folosita si sub scaunul pentru copil, in acest fel iti protejeaza masina si de firimiturile de mancare.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la urme de presiune și abraziuni: ne-am gândit la toate. Protectie bancheta auto Recaro fabricat din piele artificiala.

Vezi detalii despre Protectie pentru bancheta sau scaun auto Recaro pe pagina producatorului.

RECARO - Scaune auto pentru copii si carucioare copii care ofera siguranta si calitate germana, avand o traditie de peste 100 de ani. Brand Germania.

RECARO - MOȘTENIRE

100 de ani de experiență

Know-how-ul este o chestiune de cultură, ceva ce am experimentat, cultivat și transmis din generație în generație.

Am început provocările legate de siguranța mașinilor de curse cu RECARO Automotive și apoi am cercetat confortul avioanelor cu RECARO Aircraft Seating. În peste 100 de ani de muncă pasionată am aflat cât de esențială este excelența. În ultimii ani, am continuat să cultivăm și să experimentăm noi provocări legate de confort și siguranță cu RECARO Kids și RECARO Gaming. Dar nu este suficient să ne odihnim pe lauri și să ne mulțumim cu gloriile trecute: deja ne gândim cum să garantăm cele mai înalte standarde pentru următorii 100 de ani.

RECARO - PARENTING

PARENTING ingenios

O treaba bună nu este niciodată suficient de bună atunci când vorbiți despre îngrijirea copilului dumneavoastră. Ne încredințezi ceea ce e cel mai important pentru tine, noi îți răsplătim increderea cu ceea ce credem cel mai mult: căutarea continua a perfecțiunii absolute. Ne ocupăm de persoane greu de satisfăcut, persoane care nu acceptă compromisuri. Pentru cei care caută un produs ingenios care să se potrivească noțiunilor lor de parenting ingenios.

RECARO - CALITATE

Premii

Nu sunteți singurii care sunt frapați de meticulozitatea abordării noastre.

Chiar dacă nu muncim pentru a câștiga premii, ci doar pentru a urmări cea mai mare siguranță și cele mai bune modele, suntem totuși mândri când produsele noastre primesc premii prestigioase la atatea categorii. Aceasta este într-adevăr o confirmare a cât de angajați suntem să ne atingem obiectivele.

Câteva dintre produsele noastre au primit premii râvnite, cum ar fi German Design Award, Red Dot Award, Plus X Award și IF Design Award.

Detaliile aduc perfectiunea

Micile detalii fac o mare diferență în fiecare aspect al muncii noastre. Un aspect important este siguranța pielii bebelușului tău. Există multe alte aspecte ale siguranței și le analizăm pe toate. Și, în consecință, produsele noastre îndeplinesc cerințele de a fi soft datorită a 6 caracteristici cheie:

- Atingerea si depasirea standardelor cerute de lege.

- Materiale fără contaminanți.

- Țesături de calitate inalta.

- Captuseala de mare confort.

- Teste riguroase de anduranță pentru toate țesăturile.

- Testări suplimentare de la institutii independente și îndeplinirea tuturor normelor UE.

Factorul uman

Calitatea nu este doar o chestiune de design sau materiale. Aici este vorba, de asemenea, si de un factor uman - oameni a căror muncă zilnică este dedicată să-ți aducă tot ce este mai bun. Pasiunea și profesionalismul lor se află în culisele tuturor produselor noastre ingenioase. Aceste valori sunt evidente pe parcursul întregului proces. A-ți păsa de calitate înseamnă, de asemenea, să oferi o îndrumare bună atunci când parintii aleg cel mai bun produs pentru ei și familia lor. Sfaturile pe care vi le oferim atât în magazinele noastre de vânzare cu amănuntul, cât și online au același dinamism pe care îl aplicăm în producție. Și dacă există cea mai mică problemă cu produsul pe care l-ați cumpărat sau dacă aveți ceva să ne întrebați despre el, puteți fi sigur de asistența noastră post-vânzare.

Recaro - Proiectat, testat și aprobat

Munca în echipă câștigă, în fiecare domeniu. Siguranța marsupilor și scaunelor noastre pentru copii nu face excepție. Pentru a îmbunătăți în mod constant și a genera noi perspective, colaborăm cu institute de testare renumite, cum ar fi DEKRA, TÜV în Germania, TASS în Țările de Jos și mulți alți parteneri din întreaga lume.

De ce? Pentru că dorim să lucrăm cu parteneri care nu doresc pur și simplu să îndeplinească standarde, ci cu parteneri care concep și efectuează cele mai stricte teste imaginate vreodată.

Cum? Cu testare la toate nivelele, care implică investirea de timp și resurse, de la dezvoltare până la producție.

Când? În fiecare zi, din moment ce munca noastră se bazează pe combinația dintre adevărata pasiune și know-how acumulat care are ca rezultat perfecțiunea în producție.

Scopul Recaro este să depășim standardele

Nu suntem adepți, suntem lideri. Este în ADN-ul nostru de peste 100 de ani. Nu lucrăm doar pentru a îndeplini standardele, ne propunem spre tot ce este mai bun. Acest lucru este important, deoarece nu vedem siguranța familiei dvs. ca un simplu standard care trebuie îndeplinit. Este singurul lucru care contează cu adevărat.

De aceea depășim standardele stabilite, pentru a asigura o siguranță și mai mare decât se cere oficial. Și acest lucru este certificat de unele dintre cele mai de încredere și serioase institute de testare, cum ar fi ADAC și Stiftung Warentest.

Multe inovații pe care le-am implementat vorbesc de la sine. Sistemele Advanced Side Protection – integrate, atașabile sau extensibile – garantează o protecție mult peste cerințele legale. Sistemul de siguranță HERO patentat, o singură unitate care cuprinde perne de umăr, curele de umăr și tetiera previne răsucirea și alunecarea hamului și simplifică procesul de prindere sigur și ușor.

Nu cuvinte, ci fapte: ingenios!

Teste de stres, pentru călătorii fără stres

Cum proiectăm atât de bine? Numeroasele idei din faza de proiectare sunt însoțite de tot atâtea teste practice pe teren, deoarece credem că simulările sunt singura modalitate sigură de a asigura siguranța și integritatea produselor noastre.

Aceste teste sunt incredibil de solicitante: în timpul unui test de impact frontal, instalația care se deplasează cu aproximativ 70 km/h este oprită brusc în câteva milisecunde. Aceasta produce o cantitate enormă de energie: de aproximativ 40 de ori mai mare decât gravitația de pe pământ. Din fericire, scoicile si scaunele noastre auto pentru copii sunt echipate pentru a rezista la acest lucru.

Acum știi atentia pe care o acordam cand avem grija de copiii tăi.

Design-urile noastre sunt ingenioase

Designul nu este nimic fără funcționalitate. Și aceasta este provocarea pe care ne-am propus-o, de a crea ceea ce numim design ingenios: o abordare care asigură produse la cele mai înalte standarde estetice, concepute pentru a oferi soluții inteligente și simple pentru rutina ta zilnică. Designul și funcționalitatea sunt două fețe ale aceleiași monede.

Recaro iti face viața mai ușoară

Călătoria este destinația, iar scopul nostru este să facem această călătorie cât mai plăcută pentru tine. Cum? Designerii noștri au întotdeauna în vedere impactul pe care munca lor îl va avea asupra vieții părinților. Mișcăm oameni de peste un secol, așa că știm importanța poziției ergonomice de șezut. Acum ne putem baza pe cele mai recente evoluții medicale și tehnologice pentru a aduce confortul la un nivel cu totul nou. Abordarea noastră ne permite să fabricăm produse practice și inteligente pentru părinți și sigure și confortabile pentru copii.

Este bun pentru copii...

Confortul și siguranța sunt cele două caracteristici principale care se află în centrul proiectelor noastre de design, în special în cazul în care copiii dumneavoastră sunt implicați. Aceasta explică cantitatea de energie pe care o dedicăm experienței lor de călătorie.

Abordarea noastră ergonomică înseamnă să oferim copiilor cea mai bună călătorie posibilă de fiecare dată, fără a compromite siguranța maximă și aspectul minunat al scoicilor si scaunelor auto Recaro.

Am conceput produse ca exemplu în colaborare cu ortopezi și kinetoterapeuți pentru a ne asigura că spatele și coloana vertebrală a copilului dumneavoastră primesc un sprijin optim atunci când stau pur și simplu, precum și atunci când vehiculul este în mișcare. Dar un scaun auto confortabil nu este singurul lucru care face o călătorie plăcută. Ne-am ocupat de anumite caracteristici care sunt adevărate schimbări ale jocului.

Descoperiți mai multe despre produsul nostru!

Recaro ... și este bine pentru tine

O călătorie este cu adevărat bună când este bună pentru întreaga familie. Chiar și naveta zilnică ar trebui să fie la fel de plăcută ca și cum ar fi o excursie uluitoare - și asta înseamnă că lucrurile ar trebui să fie simple.

Cu mecanismul de pliere al căruciorului cu o singură mână, cărucioarele Recaro pot fi pliate, transportate, încărcate și depozitate atât de ușor. Iar mânerul reglabil poate fi ajustat ergonomic la orice dimensiune a corpului. Sunt concepute pentru a fi printre cele mai ușoare de pe piață, fără a le compromite rezistența sau siguranța.

Fiecare produs este conceput pentru a asigura cea mai ușoară și plăcută experiență de utilizator imaginabilă.

De exemplu, rotirea completă a reboarderului vă ajută să vă plasați copilul confortabil în timp ce îl legați sau îl scoateți din vehicul, iar sistemul de sunet încorporat cu difuzoare și conexiune audio îl distrează pe copil și vă permite să vă bucurați de asemenea excursie.

Recaro - Sustenabilitate - Durabilitate

Ne pasă de bunăstarea planetei

Sustenabilitatea nu poate exista fără idei inteligente: asta a fost în mintea noastră când am proiectat Avan/Kio Base, care poate fi folosită eficient atât pentru transportul pentru copii, cât și pentru reboarder, cât și pentru cărucioarele Sadena și Celona construite pe același cadru pe care se pot monta unități individuale diferite.

Iar sustenabilitatea nu poate exista fără calitate, pentru că la fel cum o atenție deosebită acordată procesului de producție poate conserva resursele, la fel și alegerea materialelor poate fi importantă pentru crearea unor produse ecologice care să reziste în timp.

Și nu trebuie să fie înlocuite... ne-am străduit să creăm un scaun pentru copii 2 în 1, care să reunească toate beneficiile unui marsupiu cu siguranța și confortul unui reboarder complet pentru copiii mai mari; vor fi bune și pentru al doilea copil, deoarece chiar și după ani de utilizare zilnică, produsele noastre sunt încă perfect viabile.

Preocuparea cu privire la planetă în gândirea noastră de design merge mai departe decât produsul în sine. Am redus cantitatea de plastic din ambalaj și am început să folosim în schimb căptușeală din carton și am început să folosim hârtie FSC - din lemn sau hârtie din surse responsabile - pentru hangtag, ambalaje, manuale. Dar produsele nu sunt singurele lucruri ingenioase pe care le facem: la fel și ambalajul. Unele dintre ele sunt reutilizabile, deoarece există niște desene în interiorul ambalajului care pot fi „construite” la o jucărie, nu conține puțin plastic în interior, deoarece folosim cutiile ca umplutură și nu este foliată. Și este chiar mai inteligent decât atât: ambalajul unic vă permite să cumpărați doar ceea ce doriți cu adevărat, atunci când doriți cu adevărat.

Toate acestea împreună le permit copiilor noștri să crească așa cum merită. La urma urmei, ei sunt cei care vor modela lumea de mâine. Dar angajamentul nostru nu se oprește aici: începând din 2021, vom implementa un set de îmbunătățiri care vor avea un impact și mai mare asupra modului în care sunt construite produsele noastre.

Recaro - Ne pasă de oameni

Durabil înseamnă și responsabilitate socială prin proiecte bazate pe parenting. Scopul este de a cultiva conceptul de parenting chiar și atunci când există bariere sociale de înfruntat.

RECARO Kids aparține Grupului Artsana, care a fost întotdeauna mândru să susțină proiecte sociale care se aliniază cu valorile și domeniile sale de afaceri. Lucrăm alături de grupuri de caritate care împărtășesc filozofia noastră de angajament pe termen lung.

https://www.recaro-kids.com/

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Protectie pentru bancheta sau scaun auto Recaro

Protectie pentru bancheta sau scaun auto Recaro

Îți protejăm copilul, dar ne gândim și la alte lucruri, cum ar fi interiorul mașinii. Protectie bancheta auto Recaro ce poate fi legata cu ușurință de tetiera scaunelor din față cu propriile panglici.

Path: > > Protectie pentru bancheta sau scaun auto Recaro