Producatori

Oferte speciale

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Scaun auto Jane EXO Basic Isofix 9-18 kg

New product

Scaun auto Jane EXO Basic Isofix 9-18 kg

Recomandat pentru grupa de varsta 1 de la 6 luni pana la 4 ani (9-18kg)

 

 

More details

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@scauneautocopii.ro *24/7
FB: Scaune Auto Copii

1 447,00 Lei

Fisa tehnica

Scaun auto pentru grupa de varstagrupa 1
Scaun auto pentru copii cu varsta de la6 luni la 4 ani
Scaun auto pentru copii cu greutate intre9-18 kg
Sistem prindere scaun auto in masinasistem ISOFIX
Sistem fixare copil in scaunul autocu centuri proprii cu prindere in 5 puncte
Garantie24 luni

Informatii

Scaun auto Jane EXO Basic Isofix 9-18 kg

Recomandat pentru grupa de varsta 1 de la 6 luni pana la 4 ani (9-18kg)

 

Descriere:

Scaun auto Jane EXO Basic Isofix 9-18 kg

Scaunul auto Jane Exo Basic cu sistem Isofix este un nou scaun pentru copii pentru grupa 1, oferind confort si protectie sporita copilului datorita faptului ca intreaga carcasa este izolata cu material absorbant in caz de impact, precum si a incorporarii celor doua sisteme patentate de catre Jane, respectiv reglarea in mod sincornizat a pernutei pentru cap cu hamurile si reglarea hamurilor de siguranta la nivel abdominal.

Jane Exo Basic este prevazut cu sistem Isofix si cu al treilea punct de prindere in podeaua sau in plafonul masinii (Top Tether), obtinand calificative bune sau foarte bune in urma testelor de omologare

 

Scaunul auto Exo Isofix Basic include 2 sisteme patentate de catre Jane:

1.Reglarea in mod sincronizat a hamului de siguranta si a pernutei pentru cap. Exo Isofix  este prevazut cu un sistem exclusiv care permite ajustarea in mod sigur si intuitiv a hamului de siguranta, oferind copilului siguranta maxima. Concret, acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare.

2.Reglarea hamului de siguranta la nivel abdominal. Acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta ca urmare a miscarii hamului de la nivelul abdominal, spre deosebire de sistemul general intalnit la alte scaune auto care ajusteaza hamul de siguranta ca urmare a miscarii celor doua bretele de la nivelul umerilor. Prin implementarea acestui sistem, se reduce miscarea copilului in scaun oferindu-i in acelasi timp tot confortul de care are nevoie.

 

Jane a investit in propriul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte.

Acest centru de testare este unicul centru privat din Europa de acest fel. Dupa ce sunt testate in propriul laborator, scaunele auto sunt trimise la diferite centre de testare din Europa, pentru omologare : in Olanda la TNO Automotive Laboratories, in Spania la IDIADA sau in Germania la ADAC.

 

Caracteristici generale Jane Exo Isofix Basic:

Exo cu Isofix este recomandat copiilor cu greutatea intre 9 kg si 18, respectiv de la aproximativ 1 an si pana la 4 ani.

Protectie maxima in caz de impact. Este prevazut pe interior cu material absorbant in caz de impact.

Hamuri care pastreaza copilul ferm in scaun deoarece nu lasa corpul sa alunece, oferind in acelasi timp confort total si protectie sporita. Hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Hamurile sunt realizate din material moale, placut la atingere si se ajusteaza automat pe inaltime, in functie de reglarea tetierei.

Sistemul de strangere al hamurilor de siguranta utilizeaza hamurile abdominale (sistem patentat). Ajustarea la scaunele auto traditionale se efectua utilizand hamurile care trec peste umarul copilului in timp ce acest model utilizeaza sistemul patentat al ajustarii hamurilor abdominale.

Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila. Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .

Permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare (sistem patentat).

Sistem de circulare a aerului pentru a evita pe cat posibil transpirarea copilului in timpul utilizaii scaunului.

Spatar reglabil in 3 pozitii diferite

Se poate fixa in masina in sistemul Isofix al masinii sau cu centura de siguranta a autovehicolului cu prindere in 3 puncte.

Scaunul Jane Exo Basic este prevazut cu al treilea punct de prindere in masina de plafon/podea (Top Tether), pentru prevenirea rotirii scaunului in caz de impact.

Poate fi instalat in orice tip de masina datorita sistemului Isofix Universal

Materialul din care este realizata baza scaunului auto protejeaza tapiseria masinii Dvs.

Ofera confort sporit copilului in timp ce acesta se odihneste.

Optional se poate achizitiona bratul suplimentar pentru blocarea scaunului in podeaua masinii (impotriva rotirii scaunului in caz de impact).

 

Caracteristici tehnice Jane Exo Basic Isofix:

Pentru grupa de varsta 1 (9 - 18 kg)

Prevazut cu sistem Isofix Universal

Spatar reglabil: 3 pozitii

Tetiera reglabila: 3 pozitii

Garantie: 2 ani

Scaun auto omologat conform standardului de siguranta European ECE R44/04. Pentru a constata daca un landou este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Scaun auto Jane EXO Basic Isofix 9-18 kg

Scaun auto Jane EXO Basic Isofix 9-18 kg

Scaun auto Jane EXO Basic Isofix 9-18 kg

Recomandat pentru grupa de varsta 1 de la 6 luni pana la 4 ani (9-18kg)